fbpx

Toate datele personale pe care ni le furnizați în calitate de utilizator/vizitator beneficiază de prelucrare numai în scopul oferirii în condiții excelente a serviciilor asociate site-ului Cursuri Alma Vision – www.cursurialma.ro.

Site-ul www.cursurialma.ro este operat de societatea SC ALMA VISION SRL, cu sediul în București, Șos.Mihai Bravu nr.294, Bl.6, Sc.A, Ap.16, Sector 3, înscrisă în Registrul Comerțului cu numărul J40/6010/2015.

Prin completarea formularului de înregistrare de pe www.cursurialma.ro utilizatorul accepta ca își da consimțământul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate și folosite în viitor de către administratorii SC ALMA VISION SRL –www.cursurialma.ro în următoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clienții;
  • Prelucrarea cererilor de inscriere la cursuri;
  • Participarea la concursuri, promoții;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbări în site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing privind activitatea SC ALMA VISION SRL.

Compania va retine datele personale și le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind situația contului de pe www.cursurialma.ro privind evoluția și starea comenzilor, precum și în evaluarea produselor și serviciilor oferite.

Daca aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu acești termeni de confidențialitate, nu ezitați sa ne contactați prin intermediul formularului de contact sau la adresa de email contact at cursurialma.ro.

Programul cursurilor organizate de Alma Vision:

Curs online Perioada
Manager Proiect 14-18 Ianuarie
Educator specializat

incepere  din

16 Ianuarie

Formator 29 Ianuarie - 1 Februarie
Manager Proiect 4-8 Februarie
Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene 11 - 15 Februarie

Pentru înscrieri vă rugăm să folosiți formularul de contact aferent fiecărui curs sau ne puteți contacta telefonic la numărul 0771 122 122.