fbpx

Curs formator

Curs Formator autorizat (Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulţilor)

Curs formator

Durată și preț curs Formator

Cursul de „Formator” se desfășoară în mediul online, în perioada 28 Septembrie – 8 Octombrie și costă 580 RON.

h

Ce oferă Alma Vision?

Suport de curs și materiale complementare, Certificat de absolvire „Formator” eliberat prin Ministerul Muncii și Ministerul Educației și Cercetării.

Ce înveți la cursul autorizat de Formator

Cursul de „Formator” organizat de Alma Vision se adresează celor care vor să devină traineri, să instruiască echipe de angajați pe diferite teme sau proceduri, să organizeze orice fel de curs destinat participanților adulți, să participe în calitate de formatori la proiecte europene sau să participe la evenimente de învățare destinate adulților (teambuilding-uri, workshop-uri, activități practice cu echipe de tineri, mentorat pentru tineri aflați în practică sau stagiatură).

Alma Vision pune la dispoziție  un curs complet care îți oferă posibilitatea de a deveni Formator, certificat prin Ministerul Muncii și Ministerul Educației și Cercetării, recunoscut pe plan național si European. Iată etapele:

 • Noțiuni de comunicare:   vei învăța tehnici de comunicare esențiale pentru un formator.
 • Structurare și sinteză:  vei învăța ce informații selectezi și cum le aranjezi într-un curs, cum determini nevoile de instruire ale unui grup de cursanţi, cum stabilești obiective de învăţare cu rezultate, cum alegi şi adaptezi informaţiile la profilul cursanţilor și la stilul tău, cum îmbini armonios partea teoretică și partea practică într-un curs.
 • Tehnici de persuasiune: vei învăța să fii convingător în postura de formator, deprinzând cum planifici prezentarea (ca flux de exerciții și informații), cum gândești aspectul grafic al unei prezentări și materialele de lucru, cum să dai întregii tale prezentări un aspect profesionist, cum marchetezi slide-urile pentru a avea un impact maxim asupra participanților.
 • Tehnici de captare a atenției: ca formator, trebuie să fii în centrul atenției și să reușești să o menții. Vei afla care sunt inamicii atenției, trucuri pentru captarea atenției, strategii de menținere a atenției, strategii pentru întreținerea interactivității, cum spargi gheața la începutul unui curs, cum energizezi audiența, cum alegi partea practică în funcție de public, tematică, tipul evenimentuluiși stilul propriu, motivarea participanților.
 • Gestionarea situațiilor dificile: ca formator, te poți lovi de situații dificile pe care trebuie să știi să le gestionezi. Așadar, vei afla cum recunoști și anticipezi o situație care poate deveni dificilă, cum gestionezi situațiile dificile care țin de logistică sau context, cum gestionezi participanții care pot deveni (sunt) dificili, cum aplanezi și mediezi situații conflictuale.

Obiective și beneficii curs Formator

 • Dezvoltarea și îmbunătățirea abilităților de comunicare
 • Dobândirea competențelor privind pregătirea stagiului de formare
 • Dobândirea competențelor privind pregătirea formarii practice
 • Dobândirea competențelor privind realizarea activităților de formare
 • Dobândirea competențelor privind evaluarea participanților la formare
 • Dobândirea competențelor privind evaluarea programului/stagiului de formare

Program desfășurare curs online Formator

Orarul pentru următorul curs planificat este:

 • Marti         28.09          17:30 - 20:30
 • Miercuri    29.09          17:30 - 20:30
 • Luni           04.10          17:30 - 20:30
 • Marti         05.10          17:30 - 20:30
 • Joi              07.10          17:30 - 20:30
 • Vineri         08.10         17:30 - 20:30 (evaluare)

Cursul se desfășoară online pe Zoom.

Evaluarea cunoștințelor teoretice dobândite, în scopul certificării, cât și pregătirea practică, se desfășura în mediul online pe platforma de testare.

 

 

Calendar cursuri

 

Programul cursurilor organizate de Alma Vision:

Curs online Perioada
Educator specializat

din

18 Septembrie

Formator 28 Septembrie - 8 Octombrie
Manager Proiect 14 - 19 Octombrie
Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene 14 - 20 Octombrie

Pentru înscrieri vă rugăm să folosiți formularul de înscriere aferent fiecărui curs sau ne puteți contacta telefonic la numărul 0771 122 122.

Cum ajungeţi la noi?

Adresa noastră: Calea Şerban Vodă nr.106, Sector 4, București

Mijloace de transport STB:
Staţia Mărăşeşti: 73, 74, 76, 116, 312, 313, 381
Staţia Bd.Dimitrie Cantemir: 23, 27
Metrou:
M1,M2,M3 Staţia Unirii
M2 Staţia Tineretului

 

Traineri

Carmen Prodan

Carmen Prodan

Trainer

Carmen Prodan activează în domeniul formării profesionale de peste 22 ani si are peste 10.000 de ore predate. De profesie inginer, cercetător știintific, a devenit “trainer” (formator) în anul 1995, odată cu intrarea pe piața românească a companiei McDonald’s, pentru ca în anul 1999 să devina “eleva” lui Nick Baldock, unul dintre cei mai cunoscuți traineri de vânzări din Marea Britanie. Carmen a activat ca trainer intern în cadrul unor cunoscute companii din diferite domenii, cum ar fi telefonie mobilă (Telemobil), materiale de construcții (Lafarge); a participat în calitate de Manager de Proiect la Sensiblu pe un program Phare, dedicat dezvoltării profesionale a angajaților din domeniul farmaceutic. Carmen susține cursurile "Formator", "Agent de vânzări" , "Vânzări și negociere",  "Comunicare".

Manuela Constantin

Manuela Constantin

Trainer

Având o experiența de peste 8 ani ca trainer și o participare activă ca Manager de Proiect pentru diverse organizații, Manuela Constantin susține cursuri precum ”Formator”, ”Manager proiect”, ”Expert accesare fonduri structurale și de coeziune europene” și cursuri reprezentative pentru diverse organizații. Până în prezent mai bine de 3.000 de participanți au absolvit unul din cursurile susținute de Manuela, punând în practică informațiile dobândite în timpul programelor de formare.

De ce ai nevoie pentru înscrierea la curs online Formator:

➛Act de identitate

➛Certificat de naștere

➛Certificat căsătorie/ divorț/ schimbare nume (dacă este cazul) 

➛Diplomă de studii superioare

➛ Pentru a participa la sesiunile online aveți nevoie de un calculator cu cameră video și microfon și o conexiune stabilă la internet.

Înscrie-te la curs!

Formular de înscriere curs Formator (curs autorizat)

Acord

Ce spun cursantii nostri

Multumesc foarte mult pentru tot ce mi-ati transmis in cele patru zile din cadrul cursului de formatori Alma Vision. Mi-a placut lejeritatea cu care trainerul a alternat informatiile in functie de nevoia grupului si capacitatea de adaptare la orice context sau discutie.

Claudiu Mihai P., Bucuresti

Curs Formator

A fost o experienta fantastica de invatare. Cursul mi-a dat incredere si mi-a dat instrumentele necesare pentru a oferi instruire intr-un mod structurat si logic. Sesiunile mele de training sunt acum mai eficiente.

Andrei V., Brasov

Curs Formator

Dupa multe telefoane si discutii cu tot felul de firme de cursuri si training, am ales sa fac cursul de formator la ei! Diferenta se simte de la primul telefon, echipa tanara, foarte proactiva, oamenii chiar stiu ce fac si fac bine!

Costin U., Bucuresti

Curs Formator

Multumesc … Stilul de livrare al trainerului a fost plin de viata, varietatea de metode si buna dispozitie au fost cheia succesului.

Ana-Maria C., Bucuresti

Curs Formator

Acest curs mi-a oferit o schimbare completa de viziune.Este un curs excelent pentru viitorii formatori, pentru a obtine o intelegere a ceea ce este important sa ia in considerare in timp ce livreaza programe.

George A., Buzau

Curs Formator

Un curs cu materiale de studiu relevante, livrat cu entuziasm, intr-un stil prietenos si relaxat. Acest curs a fost un castig pentru viata personala si profesionala. Cu apreciere si multumire,

Adriana S., Bucuresti

Curs Formator