fbpx

Curs masaj cu pietre calde

Curs masaj cu pietre calde

Curs de specializare

Durată și preț curs masaj cu pietre calde

Cursul de masaj cu pietre calde durează 2 zile și costă 800 RON.
h

Ce obții după cursul de masaj cu pietre calde

Diplomă de specializare.

Ce oferă Alma Vision?

Suportul de curs și consumabilele necesare, coffee-break.

Ce înveți la curs masaj cu pietre calde

Cursul de masaj cu pietre calde  oferit de Alma Vision oferă informații teoretice și practice despre  acest masaj special, în care terapeutul folosește pietre netede și încălzite, ca extensii ale propriilor mâini sau plasează pietrele în anumite zone ale corpului clientului.Căldura pietrelor are efect de relaxare profundă a întregului organism și ajută la încălzirea musculaturii încordate, permițând terapeutului să lucreze în profunzime. Există mai multe variante ale masajului cu pietre calde, care se mai numește și masaj cu roci vulcanice sau masaj cu pietre de râu.

Un masaj cu pietre calde necesită multă îndemânare și sensibilitate din partea terapeutului. Calitatea masajului depinde de buna pregătire a maseurului, de talentul și plăcerea cu care acesta efectuează masajul.

Cursul se adresează maseurilor și terapeuților care lucrează deja în domeniul sănătății și înfrumusețării, dar și persoanelor care nu au pregătire în domeniu și doresc să învețe o metodă eficientă de relaxare și înlăturare a oboselii și stresului.

Etapele cursului

Alma Vision pune la dispoziție  un curs complet de specializare pentru masaj cu pietre calde, care te va iniția și specializa în următoarele etape:

  • Anatomia corpului uman: vei învăța noţiuni vaste ce ţin de structura şi funcţiile corpului uman şi despre efectele terapiei cu pietre asupra acestuia.
  • Competențe de comunicare: un maseur talentat este cel care reușește să creeze o conexiune cu beneficiarul, intuind exact care sunt punctele de tensiune ce trebuie lucrate în timpul sesiunii de masaj.
  • Pregătirea premergătoare masajului cu pietre calde: masajul se execută într-o atmosferă și un cadru specific. Vei fi instruit îndeaproape în ceea ce privește pregătirea ta fizică premergătoare acestui masaj, precum și a spațiului de lucru.
  • Etapele de execuție ale masajului cu pietre calde: atât în teorie, cât și în practică, vei aprofunda sub atenta îndrumare a trainerului, toate etapele masajului cu pietre calde. Mai exact, vei învăța cum să folosești pietrele calde în combinație cu masajul de relaxare, aplicarea corectă a pietrelor pe corp și importanța acestui lucru, efectele terapiei cu pietre calde asupra organismului, cum să încălzești și cum să răcești pietrele, cum să controlezi temperatura pietrelor atunci când le folosești pe corpul clientului, beneficiile și contraindicațiile masajului cu pietre calde.

 

Calendar cursuri

 

Programul cursurilor organizate de Alma Vision:

Curs online Perioada
Manager Proiect 5-14 Octombrie
Antreprenoriat 7-15 Octombrie
Formator 13-27 Octombrie
Instructor Preparator Formare 13-27 Octombrie
Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene 2-11 Noiembrie

Pentru înscrieri vă rugăm să folosiți formularul de înscriere aferent fiecărui curs sau ne puteți contacta telefonic la numărul 0771 122 122.

Obiective și beneficii curs

  • Învățarea noțiunilor teoretice și practice despre măsurile de igiena muncii și de protecție, necesare laminării genelor.
  • Învățarea noțiunilor teoretice despre anatomia feței și estetica ochilor.
  • Învățarea produselor recomandate  și a indicațiilor și contraindicațiilor utilizării lor.
  • Deprinderea perfectă  a tehnicii de laminare gene și a întreținerii lor
  • Deprinderea noțiunilor de marketing și promovare a serviciului și produselor

 

Trainer

De ce ai nevoie pentru înscrierea la curs:

➛Act de identitate

➛Certificat de naștere

➛Certificat căsătorie/ divorț/ schimbare nume (dacă este cazul)

➛Ultima diplomă de studii

➛Adeverință de la medicul de familie cu mențiunea „clinic sănătos” pentru urmarea acestui curs

Înscrie-te la curs!

Formular de înscriere curs de specializare masaj cu pietre calde