fbpx

Curs drenaj limfatic

Curs de masaj – drenaj limfatic

Curs de specializare

Durată și preț curs drenaj limfatic

Cursul de tehnician maseur – drenaj limfatic durează 6 saptamani și costă 799 RON.

h

Ce obții după cursul de drenaj limfatic

Diplomă de specializare.

Ce oferă Alma Vision?

Suportul de curs și consumabilele necesare, coffee-break.

Ce înveți la curs drenaj limfatic

Cursul de drenaj limfatic oferit de Alma Vision oferă informații teoretice și practice despre drenajul limfatic executat manual, o terapie care permite practicianului să detecteze și să simtă ritmul specific, direcția, cantitatea și calitatea fluxului limfatic din tot organismul. Acest tip de masaj diferă esenţial de celelalte  tipuri de masaj, utilizând ritmuri deosebit de lente, mişcări legate şi continue, presiuni usoare şi o bună coordonare cu respiraţia. Deprinderea drenării limfatice este indicată iniţiaţilor în masaj.

Alma Vision pune la dispoziție  un curs complet drenaj limfatic, care te va iniția și specializa în următoarele etape:

  • Noțiuni de bază despre anatomia și fiziologia omului pe sisteme și aparate: vei învăța noțiuni elementare despre modul de funcționare a organismului uman, vitale pentru aplicarea masajului de drenaj limfatic într-un mod eficient.
  • Noțiuni aprofundate despre sistemul limfatic: vei învăța în detaliu despre sistemu limfatic, parte a sistemului circulator, pentru a putea lucra cu țesuturile specifice acestuia (ganglionii și vasele specifice).
  • Tehnici de drenaj limfatic: vei deprinde toate tenicile drenajului limfatic, sub atenta îndrumare a trainerului, învățând cum să manevrezi în timpul unei sesiuni ganglionii limfatici și vasele limfatice din țesutul celular subcutanat. Vei aprofunda manevrele intempestive ca ritm, presiune, excesul de cald (şi creme cu efect de încălzire) sau de rece, specific e acestui tip de masaj.
  • Competențe de comunicare: un maseur talentat este cel care reușește să creeze o conexiune cu beneficiarul, intuind exact care sunt punctele de tensiune ce trebuie lucrate în timpul sesiunii de masaj. Având în vedere că drenajul limfatic presupune relaxare completă și atenție sporită, această competență este esențială în aplicarea corectă a acestui tip de masaj.

Calendar cursuri

 

Programul cursurilor organizate de Alma Vision:

Curs online Perioada
Educator specializat

din

18 Septembrie

Formator 28 Septembrie - 8 Octombrie
Manager Proiect 14 - 19 Octombrie
Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene 14 - 20 Octombrie

Pentru înscrieri vă rugăm să folosiți formularul de înscriere aferent fiecărui curs sau ne puteți contacta telefonic la numărul 0771 122 122.

Obiective și beneficii curs

  • Învățarea noțiunilor teoretice și practice despre măsurile de igiena muncii și de protecție, necesare laminării genelor.
  • Învățarea noțiunilor teoretice despre anatomia feței și estetica ochilor.
  • Învățarea produselor recomandate  și a indicațiilor și contraindicațiilor utilizării lor.
  • Deprinderea perfectă  a tehnicii de laminare gene și a întreținerii lor
  • Deprinderea noțiunilor de marketing și promovare a serviciului și produselor

Trainer

Romeo Tudorache

Romeo Tudorache

Trainer

Romeo Tudorache, absolvent al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, specializare Kinetoterapie şi Motricitate specială, este terapeut prin masaj, iar traseul său profesional îl califică în categoria profesioniștilor care, indiferent de meseria pe care o practică, fac totul cu o asemenea pasiune, astfel ajung să se înscrie foarte ușor în categoria celor mai buni. Romeo este cunoscut și pentru conceptul de masaj corporate, serviciile realizate de echipa sa fiind recunoscute de zeci de companii din România (www.spamasaj.ro).

De ce ai nevoie pentru înscrierea la curs:

➛Act de identitate

➛Certificat de naștere

➛Certificat căsătorie/ divorț/ schimbare nume (dacă este cazul)

➛Ultima diplomă de studii

➛Adeverință de la medicul de familie cu mențiunea „clinic sănătos” pentru urmarea acestui curs

Înscrie-te la curs!

Formular de înscriere curs drenaj limfatic