fbpx

Curs autorizat tehnician maseur

Curs de tehnician maseur

Curs tehnician maseur autorizat de ANC (Autoritatea Națională de Calificări)

Durată și preț curs de tehnician maseur

Cursul de tehnician maseur durează 7 luni și costă 2999 RON.

h

Ce obții după cursul de tehnician maseur

Diplomă acreditată de Ministerul Muncii și Ministerul Educației.

Ce oferă Alma Vision?

Suportul de curs și consumabilele necesare, coffee-break.

Ce înveți la curs autorizat tehncian maseur

Cursul de tehnician maseur oferit de Alma Vision te inițiază și specializează în arta și tehnica masajului, cea mai simplă și eficientă formă de  terapie prin atingere. Ca tehnician maseur, vei dobândi cunoștințe solide despre fiecare parte a corpului pe care o vei manevra și vei învăța să îmbini teoria cu atributele psihologice necesare pentru o practică perfectă: intuiție , răbdare, empatie și coordonare.

Alma Vision pune la dispoziție  un curs complet de tehniciam maseur, care te va iniția și specializa pentru următoarele module:

  • Masaj somatic

Vei învăța noţiuni vaste ce ţin de structura şi funcţiile corpului uman şi vei dobândi competenţe de manipulare a ţesuturilor moi, deprinzând în totalitate noțiunile teoretice și practice de bază din masaj.

  • Reflexoterapie

Modulul de reflexoterapie te va ajuta în însuşirea cartogramei punctelor reflexogene situate pe tălpi. Vei dobândi cunoștințe teoretice și practice despre tehnicile de terapie reflexogenă. De asemenea,vei ști să identifici zonele de tensiune, să practici reducerea stresului, restabilirea echilibrului natural și revitalizarea organismului.

  • Drenaj limfatic

Vei beneficia de pregătire specifică pentru aplicarea corectă a limfodrenajului, îți vei dezvolta competenţe în aplicarea tehnicilor de drenaj, beneficiind de instruire practică şi teoretică asupra beneficiilor, efectelor şi limitelor terapiei prin drenaj manual. Vei învăța în detaliu anatomia omului, importanța sistemului limfatic în funcționarea organismului și manipularea acestuia pentru obținerea efectelor dorite de client.

  • Masaj terapeutic

Modulul de masaj terapeutic îți va prezinta noţiunile teoretice şi practice despre observarea, înregistrarea şi analizarea modului în care se produce mişcarea şi corectarea eventualelor deficite, metode de reducere a stresului şi a durerii, îmbunătăţirea calităţii vieţii şi întreţinerea şi prevenirea deficitelor de ordin fizic pentru persoanele sănătoase.

Calendar cursuri

 

Programul cursurilor organizate de Alma Vision:

Curs online Perioada
Manager Proiect 14-18 Ianuarie
Educator specializat

incepere  din

16 Ianuarie

Formator 29 Ianuarie - 1 Februarie
Manager Proiect 4-8 Februarie
Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene 11 - 15 Februarie

Pentru înscrieri vă rugăm să folosiți formularul de contact aferent fiecărui curs sau ne puteți contacta telefonic la numărul 0771 122 122.

Obiective și beneficii curs

  • Învățarea noțiunilor teoretice despre modul în care funcționează corpul și organismul uman
  • Învățarea noțiunilor teoretice și practice despre manevrarea fiecărei părți a corpului uman
  • Învățarea și practicarea noțiunilor ce țin de efectele fiecărei manevre asupra corpului și
    organismului uman
  • Deprinderea dezvoltării relației maseur-client: noțiuni elementare de comunicare

Trainer

Romeo Tudorache

Romeo Tudorache

Trainer

Romeo Tudorache, absolvent al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, specializare Kinetoterapie şi Motricitate specială, este terapeut prin masaj, iar traseul său profesional îl califică în categoria profesioniștilor care, indiferent de meseria pe care o practică, fac totul cu o asemenea pasiune, astfel ajung să se înscrie foarte ușor în categoria celor mai buni. Romeo este cunoscut și pentru conceptul de masaj corporate, serviciile realizate de echipa sa fiind recunoscute de zeci de companii din România (www.spamasaj.ro).

De ce ai nevoie pentru înscrierea la curs:

➛Act de identitate

➛Certificat de naștere

➛Certificat căsătorie/ divorț/ schimbare nume (dacă este cazul)

➛Diplomă de studii medii (liceu)

Înscrie-te la curs!

Formular de înscriere curs autorizat de tehnician maseur