fbpx

Curs autorizat reflexoterapie

Curs de reflexoterapie

Curs masaj reflexogen autorizat de ANC (Autoritatea Națională de Calificări)

Durată și preț curs reflexoterapie

Cursul de reflexoterapie durează 6 săptămâni și costă 799 RON.

h

Ce obții după cursul de reflexoterapie?

Diplomă acreditată de Ministerul Muncii și Ministerul Educației.

Ce oferă Alma Vision?

Suportul de curs și consumabilele necesare, coffee-break.

Ce înveți la curs autorizat reflexoterapie

Cursul de masaj reflexogen oferit de Alma Vision te inițiază și specializează în arta și tehnica masajului tălpilor și mâinilor, cea mai sofisticată formă de  terapie prin atingere. În urma cursului de reflexoterapie vei dobândi tehnicile și manevrele de masaj reflexogen, alături de colegi, într-o atmosferă relaxată, sub atenta îndrumare a trainerului specializat în această artă.

Alma Vision pune la dispoziție  un curs complet de reflexoterapie, care te va iniția și specializa în următoarele etape:

  • Anatomia și fiziologia omului pe sisteme și aparate: vei învăța noțiuni elementare despre modul de funcționare a organismului uman, vitale pentru aplicarea masajului reflexogen într-un mod eficient.
  • Anatomia terminalelor energetice de bază: picioarele și mâinile: vei învăța în detaliu fiecare structură anatomică a membrelor, cu precădere a tălpilor, pentru a înțelege modul de funcționare a tehnicii de masaj reflexogen.
  • Tehnici de masaj reflexogen: vei deprinde toate tenicile reflexoterapiei, atât teoretic cât și practic, sub atenta îndrumare a trainerului, care îți va exemplifica prin modelul acțiune-efect, fiecare tactică abordată de un maseur profesionist. Vei înțelege cum acționează masajul reflexogen asupra diferitelor organe și sisteme ale corpului uman.
  • Competențe de comunicare: un maseur talentat este cel care reușește să creeze o conexiune cu beneficiarul, intuind exact care sunt punctele de tensiune ce trebuie lucrate în timpul sesiunii de masaj.

Calendar cursuri

 

Programul cursurilor organizate de Alma Vision:

Curs online Perioada
Educator specializat

din

18 Septembrie

Formator 28 Septembrie - 8 Octombrie
Manager Proiect 14 - 19 Octombrie
Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene 14 - 20 Octombrie

Pentru înscrieri vă rugăm să folosiți formularul de înscriere aferent fiecărui curs sau ne puteți contacta telefonic la numărul 0771 122 122.

Obiective și beneficii curs

  • Învățarea noțiunilor teoretice despre modul în care funcționează corpul și organismul uman
  • Deprinderea tehnicilor de masaj reflexogen
  • Dezvoltarea abilităţii de interacţiune cu zonele reflexogene
  • Identificarea contraindicaţiilor majore in masajul reflexogen
  • Conştientizarea relaţiei de inter-dependenţă dintre maseur şi pacient din timpul masajului
  • Deprinderea stării de calm a maseurului – esențială în generarea stării de relaxare a pacientului şi în gestionarea potenţialului energetic

Trainer

Romeo Tudorache

Romeo Tudorache

Trainer

Romeo Tudorache, absolvent al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, specializare Kinetoterapie şi Motricitate specială, este terapeut prin masaj, iar traseul său profesional îl califică în categoria profesioniștilor care, indiferent de meseria pe care o practică, fac totul cu o asemenea pasiune, astfel ajung să se înscrie foarte ușor în categoria celor mai buni. Romeo este cunoscut și pentru conceptul de masaj corporate, serviciile realizate de echipa sa fiind recunoscute de zeci de companii din România (www.spamasaj.ro).

De ce ai nevoie pentru înscrierea la curs

➛Act de identitate

➛Certificat de naștere

➛Certificat căsătorie/ divorț/ schimbare nume (dacă este cazul)

➛Diplomă de studii medii (liceu)

Înscrie-te la curs!

Formular de înscriere curs autorizat reflexoterapie