fbpx

Curs autorizat agent vânzări

Curs de agent vânzări

Curs de agent vânzări autorizat de ANC (Autoritatea Națională de Calificări)

Durată și preț curs de agent vânzări

Cursul de agent vânzări durează 4 zile și costă 490 RON.

h

Ce obții după cursul de agent vânzări?

Diplomă acreditată de Ministerul Muncii și Ministerul Educației.

Ce oferă Alma Vision?

Suportul de curs și consumabilele necesare, coffee-break.

Ce înveți la curs autorizat agent vânzări

Cursul de „Agent Vânzări” organizat de Alma Vision se adresează celor care vor să se certifice sau să se perfecționeze în dinamica și provocatoarea meserie de agent de vânzări. Cursul este structurat logic, este bazat pe experiența nemijlocită și este raportat la problemele actuale din piață. A vinde nu este doar o știință, ci și o artă, îmbinându-se perfect cu abilitățile native de comunicare, persuasiune și relaționare.

Cursul de adresează personalului angajat în vânzări indiferent de ceea ce vând, produse sau servicii, dar și celor care nu au experiență în acest domeniu, nu lucrează într-un ecosistem care necesită aptitudine de vânzări, însă își doresc să-și însușească aceste tehnici și să înceapă o carieră în acest domeniu.

Alma Vision pune la dispoziție  un curs complet de agent vânzări, care te va iniția și specializa în următoarele etape:

 • Tehnici de prospectare: se știe că primul pas în vânzare este alegerea clienților care să fie interesați de serviciul sau produsul pe care intenționezi să îl lansezi în piață. Există tehnici care s-au dovedit a fi eficiente, statistic, în prospectarea pieței și parcurgerea traseului corect până la potențialii clienți.
 • Tehnici de vânzare dovedit eficiente: practica ne arată, în funcție de domeniu, că pot fi închise una din doua vânzări sau una din 100 (în funcție de domeniu și produse). Totuși, există tehnici care funcționază mai bine decât altele. Costă prea mulți bani, pierzi prea mult timp și obții vânzări ratate dacă nu cunoști aceste tehnici. Află ce nu mai funcționează, ce funcționează și ce poți face în demersul tău de a vinde pentru a avea un procentaj cât mai bun.
 • Pașii vânzării: vei învăța noțiunile teoretice de vânzare, sistematizați într-o schemă ușor de înțeles, pe care o poți considera „rețeta succesului”, atât timp cât înveți să o modelezi în funcție de situație.
 • Gestionarea conversației de vânzări: secretul vânzării este transformarea conversației într-o experiență pentru client, și nu într-o continuă încercare de persuadare ce poate deveni obositoare. Vei învăța tehnici de captatio benevolentiae, și anume de atragere a atenției clientului, precum și de follow-up, pentru a-i induce necesitatea produsului/serviciului tău. Vei învățat să citești comportamentul non-verbal al clientului pentru a intui din timp reacții și concluzii pe care aceste la poate trage în urma discursului tău.
 • Contracararea obiecțiilor care blochează vânzarea: obiecțiile clienților sunt cel mai bun feedback care ne ajută la îmbunătățirea produsului sau serviciului vândut, dar în același timp pot bloca ușor vânzarea. Vei învățat cum să răspunzi la fiecare obiecție pentru a trece la următorul pas la vânzării și, ulterior, la închiderea acesteia.
 • Modalități de prezentare a prețului: un subiect ce poate fi sensibil într-o conversație de vânzări, prezentarea prețului poate fi, de fapt, avantajul cu care să convingi și să închizi vânzarea. Vei învăța să faci asta indiferent de produsul sau serviciul pe care îl reprezinți.
 • Tehnici de închidere: începând de la gândul final, la sfârșit contează dacă ai reușit să închizi vânzarea. Finalizarea vânzării este o artă, iar punerea punctului pe „i” de la final este esențială în tranzacționarea cu succes a vânzării.

Calendar cursuri

 

Programul cursurilor organizate de Alma Vision:

Curs online Perioada
Educator specializat

din

18 Septembrie

Formator 28 Septembrie - 8 Octombrie
Manager Proiect 14 - 19 Octombrie
Expert Accesare Fonduri Structurale si de Coeziune Europene 14 - 20 Octombrie

Pentru înscrieri vă rugăm să folosiți formularul de înscriere aferent fiecărui curs sau ne puteți contacta telefonic la numărul 0771 122 122.

Obiective și beneficii curs

 • Învățarea noțiunilor elementare de comunicare verbală și non verbală
 • Învățarea pașilor necesari pentru vânzare
 • Învățarea contracarării blocanților ce pot eșua procesul de vânzare
 • Învățarea transformării unui „NU” în „DA” din partea clientului
 • Învățarea vocabularului specializat de vânzări, care crește șansele închiderii vânzării
 • Deprinderea tehnicilor de închidere a vânzării
 • Deprinderea tehnicilor de prospectare corectă

Trainer

Carmen Prodan

Carmen Prodan

Trainer

Carmen Prodan activează în domeniul formării profesionale de peste 22 ani si are peste 10.000 de ore predate. De profesie inginer, cercetător știintific, a devenit “trainer” (formator) în anul 1995, odată cu intrarea pe piața românească a companiei McDonald’s, pentru ca în anul 1999 să devina “eleva” lui Nick Baldock, unul dintre cei mai cunoscuți traineri de vânzări din Marea Britanie. Carmen a activat ca trainer intern în cadrul unor cunoscute companii din diferite domenii, cum ar fi telefonie mobilă (Telemobil), materiale de construcții (Lafarge); a participat în calitate de Manager de Proiect la Sensiblu pe un program Phare, dedicat dezvoltării profesionale a angajaților din domeniul farmaceutic. Carmen susține cursurile "Formator", "Agent de vânzări" , "Vânzări și negociere",  "Comunicare".

De ce ai nevoie pentru înscrierea la curs:

➛Act de identitate

➛Certificat de naștere

➛Certificat căsătorie/ divorț/ schimbare nume (dacă este cazul)

➛Diplomă de studii medii (liceu)

Înscrie-te la curs

Formular de înscriere curs autorizat de agent vânzări

Acord