Curs autorizat de instructor/preparator formare

Curs de instructor/preparator formare

Curs de instructor/preparator formare autorizat de ANC (Autoritatea Națională de Calificări)

Durată și preț curs

Cursul deinstructor/preparator formare durează 4 zile și costă 450 RON.
h

Ce obții după cursul de instructor/preparator formare?

Diplomă acreditată de Ministerul Muncii și Ministerul Educației.

Ce oferă Alma Vision?

Suportul de curs și consumabilele necesare, coffee-break şi consultanță în domeniul formării profesionale, discount de 10% pentru înscrierea la oricare alt curs organizat de noi.

Ce înveți la cursul autorizat Instructor / preparator formare

Cursul de „Instructor / Preparator formare” organizat de Alma Vision se adresează persoanelor interesate de educatia adultilor, absolventilor de Studii Medii care doresc sa deruleze activitati cu caracter instructiv-educativ sau persoanelor cu experienta informala in formare care doresc sa se initieze / dezvolte competente necesare in desfasurarea activitatilor de formare.

Alma Vision pune la dispoziție  un curs complet care îți oferă posibilitatea de a deveni Instructor / Preparator formare certificat ANC, Ministerul Muncii și Ministerul Educației, recunoscut pe plan național si European. Iată etapele:

– Notiuni preliminare: determinarea obiectivelor cursului, pregatirea formarii, logistica formarii, etapele procesului de formare, identificarea nevoilor de formare. – Activitatile practice: proiectarea activitatilor practice, pregatirea activitatilor practice, livrarea activitatilor practice. – Aplicarea prevederilor legale referitoare la sanatatea si securitatea in munca. – Cursantii: stiluri de invatare, psihologia grupului de formare, tipuri de personalitate, adaptarea formarii. – Deprinderea de abilitati, competente, stiluri de formare. – Tehnici si metode de invatare si de instruire. – Gestionarea situațiilor dificile: ca instructor / preparator formare, te poți lovi de situații dificile pe care trebuie să știi să le gestionezi. Așadar, vei afla cum recunoști și anticipezi o situație care poate deveni dificilă, cum gestionezi situațiile dificile care țin de logistică sau context, cum gestionezi participanții care pot deveni (sunt) dificili, cum aplanezi și mediezi situații conflictuale.

Calendar cursuri

Program cursuri organizate de Alma Vision:

Curs Perioada
Manager de proiect 18-20 Octombrie
Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene 25-27 Octombrie
Manager de proiect 1-3 Noiembrie
Formator 8-10 Noiembrie

Pentru înscrieri vă rugăm să folosiți formularul de contact aferent fiecărui curs sau ne puteți contacta telefonic la numărul 0771 122 122.

Program curs:

Program curs:
Vineri:                         17:30 – 20:30
Sâmbătă – Duminică:  10:00 – 16:00

Obiective și beneficii curs

  •  Proiectarea activitatilor de formare

  • Asigurarea managementului procesului de instruire

  • Evaluarea activitatilor de formare

  • Asigurarea functionalitatii echipamentelor

  • Integrarea TIC in formare

  • Consilierea formabililor

  • Dezvoltarea institutionala a organizatiei si dezvoltarea de parteneriate

  • Asigurarea managementului carierei si a dezvoltarii personale

Traineri

Carmen Prodan

Carmen Prodan

Trainer

Carmen Prodan activează în domeniul formării profesionale de peste 22 ani si are peste 10.000 de ore predate. De profesie inginer, cercetător știintific, a devenit “trainer” (formator) în anul 1995, odată cu intrarea pe piața românească a companiei McDonald’s, pentru ca în anul 1999 să devina “eleva” lui Nick Baldock, unul dintre cei mai cunoscuți traineri de vânzări din Marea Britanie. Carmen a activat ca trainer intern în cadrul unor cunoscute companii din diferite domenii, cum ar fi telefonie mobilă (Telemobil), materiale de construcții (Lafarge); a participat în calitate de Manager de Proiect la Sensiblu pe un program Phare, dedicat dezvoltării profesionale a angajaților din domeniul farmaceutic. Carmen susține cursurile "Formator", "Agent de vânzări" , "Vânzări și negociere",  "Comunicare".

Manuela Constantin

Manuela Constantin

Trainer

Având o experiența de peste 8 ani ca trainer și o participare activă ca Manager de Proiect pentru diverse organizații, Manuela Constantin susține cursuri precum ”Formator”, ”Manager proiect”, ”Expert accesare fonduri structurale și de coeziune europene” și cursuri reprezentative pentru diverse organizații. Până în prezent mai bine de 3.000 de participanți au absolvit unul din cursurile susținute de Manuela, punând în practică informațiile dobândite în timpul programelor de formare.

De ce ai nevoie pentru înscrierea la curs:

➛Act de identitate

➛Certificat de naștere

➛Certificat căsătorie/ divorț/ schimbare nume (dacă este cazul)

➛Diplomă de studii medii

Înscrie-te la curs!

Formular de înscriere curs autorizat de instructor/preparator formare

Acord