CURS DE FORMATOR

Curs de formator

Curs de formator autorizat de ANC (Autoritatea Națională de Calificări)

 

Formator
4.7 (93.75%) 16 vot[uri]


Durată și preț curs de formator

Cursul de „Formator” se desfășoară în perioada 8-10 Noiembrie 2019 și costă 450 RON.

h

Ce oferă Alma Vision?

Suportul de curs și consumabilele necesare, coffee-break, Diplomă acreditată de Ministerul Muncii și Ministerul Educației.

Ce înveți la cursul autorizat de formator

Cursul de „Formator” organizat de Alma Vision se adresează celor care vor să devină traineri, să instruiască echipe de angajați pe diferite teme sau proceduri, să organizeze orice fel de curs destinat participanților adulți, să participe în calitate de formatori la proiecte europene sau să participe la evenimente de învățare destinate adulților (teambuilding-uri, workshop-uri, activități practice cu echipe de tineri, mentorat pentru tineri aflați în practică sau stagiatură).

Alma Vision pune la dispoziție  un curs complet care îți oferă posibilitatea de a deveni Formator certificat ANC, Ministerul Muncii și Ministerul Educației, recunoscut pe plan național si European. Iată etapele:

 • Noțiuni de comunicare:   vei învăța tehnici de comunicare esențiale pentru un formator.
 • Structurare și sinteză:  vei învăța ce informații selectezi și cum le aranjezi într-un curs, cum determini nevoile de instruire ale unui grup de cursanţi, cum stabilești obiective de învăţare cu rezultate, cum alegi şi adaptezi informaţiile la profilul cursanţilor și la stilul tău, cum îmbini armonios partea teoretică și partea practică într-un curs.
 • Tehnici de persuasiune: vei învăța să fii convingător în postura de formator, deprinzând cum planifici prezentarea (ca flux de exerciții și informații), cum gândești aspectul grafic al unei prezentări și materialele de lucru, cum să dai întregii tale prezentări un aspect profesionist, cum marchetezi slide-urile pentru a avea un impact maxim asupra participanților.
 • Tehnici de captare a atenției: ca formator, trebuie să fii în centrul atenției și să reușești să o menții. Vei afla care sunt inamicii atenției, trucuri pentru captarea atenției, strategii de menținere a atenției, strategii pentru întreținerea interactivității, cum spargi gheața la începutul unui curs, cum energizezi audiența, cum alegi partea practică în funcție de public, tematică, tipul evenimentuluiși stilul propriu, motivarea participanților.
 • Gestionarea situațiilor dificile: ca formator, te poți lovi de situații dificile pe care trebuie să știi să le gestionezi. Așadar, vei afla cum recunoști și anticipezi o situație care poate deveni dificilă, cum gestionezi situațiile dificile care țin de logistică sau context, cum gestionezi participanții care pot deveni (sunt) dificili, cum aplanezi și mediezi situații conflictuale.

Obiective și beneficii curs

 • Dezvoltarea și îmbunătățirea abilităților de comunicare
 • Dobândirea competențelor privind pregătirea stagiului de formare
 • Dobândirea competențelor privind pregătirea formarii practice
 • Dobândirea competențelor privind realizarea activităților de formare
 • Dobândirea competențelor privind evaluarea participanților la formare
 • Dobândirea competențelor privind evaluarea programului/stagiului de formare

Calendar cursuri

Program cursuri organizate de Alma Vision:

Curs Perioada
Manager de proiect 18-20 Octombrie
Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene 25-27 Octombrie
Manager de proiect 1-3 Noiembrie
Formator 8-10 Noiembrie

Pentru înscrieri vă rugăm să folosiți formularul de contact aferent fiecărui curs sau ne puteți contacta telefonic la numărul 0771 122 122.

Program curs formator

Vineri:                   17:30 – 20:30
Sâmbătă – Duminică: 10:00 – 16:00

Traineri

Carmen Prodan

Carmen Prodan

Trainer

Carmen Prodan activează în domeniul formării profesionale de peste 22 ani si are peste 10.000 de ore predate. De profesie inginer, cercetător știintific, a devenit “trainer” (formator) în anul 1995, odată cu intrarea pe piața românească a companiei McDonald’s, pentru ca în anul 1999 să devina “eleva” lui Nick Baldock, unul dintre cei mai cunoscuți traineri de vânzări din Marea Britanie. Carmen a activat ca trainer intern în cadrul unor cunoscute companii din diferite domenii, cum ar fi telefonie mobilă (Telemobil), materiale de construcții (Lafarge); a participat în calitate de Manager de Proiect la Sensiblu pe un program Phare, dedicat dezvoltării profesionale a angajaților din domeniul farmaceutic. Carmen susține cursurile "Formator", "Agent de vânzări" , "Vânzări și negociere",  "Comunicare".

Manuela Constantin

Manuela Constantin

Trainer

Având o experiența de peste 8 ani ca trainer și o participare activă ca Manager de Proiect pentru diverse organizații, Manuela Constantin susține cursuri precum ”Formator”, ”Manager proiect”, ”Expert accesare fonduri structurale și de coeziune europene” și cursuri reprezentative pentru diverse organizații. Până în prezent mai bine de 3.000 de participanți au absolvit unul din cursurile susținute de Manuela, punând în practică informațiile dobândite în timpul programelor de formare.

De ce ai nevoie pentru înscrierea la curs:

➛Act de identitate

➛Certificat de naștere

➛Certificat căsătorie/ divorț/ schimbare nume (dacă este cazul)

➛Diplomă de studii superioare

Înscrie-te la curs!

Formular de înscriere curs autorizat de formator

Acord

Ce spun cursantii nostri

Multumesc foarte mult pentru tot ce mi-ati transmis in cele patru zile din cadrul cursului de formatori Alma Vision. Mi-a placut lejeritatea cu care trainerul a alternat informatiile in functie de nevoia grupului si capacitatea de adaptare la orice context sau discutie.

A fost o experienta fantastica de invatare. Cursul mi-a dat incredere si mi-a dat instrumentele necesare pentru a oferi instruire intr-un mod structurat si logic. Sesiunile mele de training sunt acum mai eficiente.

Dupa multe telefoane si discutii cu tot felul de firme de cursuri si training, am ales sa fac cursul de formator la ei! Diferenta se simte de la primul telefon, echipa tanara, foarte proactiva, oamenii chiar stiu ce fac si fac bine!

Multumesc … Stilul de livrare al trainerului a fost plin de viata, varietatea de metode si buna dispozitie au fost cheia succesului.

Acest curs mi-a oferit o schimbare completa de viziune.Este un curs excelent pentru viitorii formatori, pentru a obtine o intelegere a ceea ce este important sa ia in considerare in timp ce livreaza programe.

Un curs cu materiale de studiu relevante, livrat cu entuziasm, intr-un stil prietenos si relaxat. Acest curs a fost un castig pentru viata personala si profesionala. Cu apreciere si multumire,

Summary
Review Date
Author Rating
51star1star1star1star1star